АКЦИЯ 2020

С развиването на технологиите за отопление и климатизация се появи необходимоста и течностите изполвани за пренос или отвеждане на топлината в тези инсталации да се развива.

3_8070-pa

Когато течноста от инсталацията и питейната вода се срещнат в един топлообменник , е задължително да се използва течност,която е безвредна за човека.В случая това е монопропилен гликол или MPG.

Ние ви предлагаме безвреден за човека топлоносител – два варианта:

1.MPG Соларис – пропилен гликол за отоплителни и соларни инсталации-безвредна : е пропиленгликол базиран антифриз концентрат.  Нискозамръзваща охлаждаща течност концентрат за соларни инсталации. Антизамръзваща течност за всички видове сградни и технологични охладителни, климатични, соларни и геотермални инсталации.

Пропилен гликол
Пропилен гликол

2.MPG  концентрат- монопропилен гликол – фарма качество: е безвреден за човека топлоносител. Не замърсява околната среда. Антизамръзваща течност за всички охладителни, климатични, соларни и геотермални инсталации.Пропилен гликол – фарма качество,който се използва в козметиката, фармацията, хранително-вкусовата промишленост, цигарена промишленост, отоплителни/охладителни системи, геотермални и соларни инсталации. 


Когато не се затопля битовата вода в отоплителни, геотермални и соларни инсталации може да се използва стандартна ниско замръзваща течност.

Ние ви предлагаме:

Термо Кинг MEG – Антифриз за отоплителни и соларни инсталации оято е на базата на MEG – моноетилен гликол ,в комбинация с инхибитори на корозия ,които  удължат живота на металните (цветни и черни ) части на инсталацията  и гумени уплътнения.


cropped-images-6.jpg

Цени на дребно може да видите тук:

Ценови Каталог